Als de Data In indicator niet brandt of knippert

Als het indicatielampje Data In niet brandt of knippert nadat het afdrukken is gestart, dan zijn er geen gegevens naar de printer verzonden.

Als de printer via de interfacekabel met de computer is verbonden

Controleer of de instelling van de printerpoort juist is. Bij het aansluiten van de printer op een computer met behulp van een parallelle interface via LPT1 of LPT2.

1Open het eigenschappenvenster van de printer en klik op het tabblad [Poorten].

Voor meer informatie over het weergeven van het dialoogvenster met printereigenschappen, zie De eigenschappen van het printerstuurprogramma weergeven in Windows.

2Controleer of dat in de lijst [Afdrukken naar de volgende poort(en):] de juiste poort is geselecteerd.

Netwerkverbinding

Neem voor meer informatie over de netwerkverbinding contact op met uw beheerder.