Foutenrapp. afdr.

U kunt opgeven of een foutrapport afgedrukt moet worden als er een printer- of geheugenfout optreedt.

Automatisch doorgaan

U kunt opgeven of u wilt blijven afdrukken na een systeemfout. Als u deze instelling inschakelt, geef dan op hoe lang de foutmelding moet worden weergegeven voordat het afdrukken hervat wordt.

Als Automatisch doorgaan is ingesteld en een bepaalde printerfout treedt op in de printer tijdens het afdrukken, dan kan de taak geannuleerd worden, of niet naar behoren afgedrukt worden. Als een taak geannuleerd wordt als gevolg van een fout, begint de printer automatisch aan de volgende taak in de wachtrij.

Geheugenoverloop

U kunt opgeven of u een foutrapport over geheugenoverloop wilt afdrukken.

Fout. afdr.tkn autom annul

U kunt opgeven of een afdruktaak automatisch geannuleerd moet worden als een fout optreedt en taken die ontvangen zijn voor de fout optrad.

Printertaal

U kunt de printertaal specificeren.

Sub papierformaat

U kunt opgeven of het formaat van het papier automatisch wordt omgeschakeld of niet als het papier van het opgegeven formaat niet in de lade ligt.

Deze functie ondersteunt alleen automatisch overschakelen tussen de papierformaten A4 en Letter (8 1/2" x 11").

Door papier te wisselen kunnen papierranden ingekort worden en er kunnen andere ongewenste afdrukresultaten ontstaan. Dit wordt veroorzaakt door het verschil in de maximale afdrukbare zone van A4 en Letter (8 1/2" x 11").

Standaard Printertaal

U kunt de printertaal selecteren die gebruikt moet worden als de printer geen printertaal detecteert.

Timer laag stroomverbruik

Tim. lg strmvbr Aan/uit

U kunt opgeven of de printer de modus Laag stroomverbruik inschakelt als hij gedurende een bepaalde periode niet in gebruik is.

Timer laag stroomverbruik

U kunt de tijd opgeven die de printer wacht voordat de modus Laag stroomverbruik ingeschakeld wordt.

Timer slaapstand

U kunt het energieverbruik van de printer verminderen wanneer de printer niet in gebruik is.

Timer slaapstand

U kunt ook de tijdsduur opgeven die de printer wacht voordat de printer de slaapstand inschakelt. De printer schakelt de slaapstand in als er geen enkele gebruiker het apparaat heeft gebruikt gedurende de opgegeven tijdsduur. Als de printer in de slaapstand staat, duurt het langer om het afdrukken op te starten.

Wekelijkse timer

U kunt de timer instellen voor het iedere dag of op specifieke dagen van de week uitschakelen van de printer en de stroomtoevoer of het in- en uitschakelen van de Slaapstand. Gedetailleerde instellingen voor Wekelijkse timer, zoals het instellen van de dag of tijd om de Wekelijkse timer in te schakelen, kunnen gedaan worden met behulp van Web Image Monitor.

Om de Wekelijkse timer te gebruiken, is het noodzakelijk om de datum en tijd in te stellen voor de interne klok van de printer met behulp van het bedieningspaneel. Voor meer informatie, zie Timerinstellingen.

Als Wekelijkse timer ingesteld is op [Dagelijks (ingest. dr WIM)] of [Dag v week (vooraf ingest)], gaat de printer niet aan als [Modusinstelling] in [ECO Night Sensor] ingesteld is op [Autom. stroom uit en aan] en de tijd voor het inschakelen van de hoofdstroom gespecifieerd in [Timer voor inschakeling] verstrijkt.

Code wekelijkse timer

Om deze instelling te configureren moet beheerdersverificatie ingeschakeld zijn. Voor meer informatie, zie de Veiligheidshandleiding.

U kunt een wachtwoord (maximaal 8 cijfers) instellen voor de wekelijkse timer. Als het wachtwoord ingesteld is, wordt het scherm voor het wachtwoord weergegeven als de printer uitgeschakeld wordt of in de slaapstand gezet wordt door de wekelijkse timer. Voer het wachtwoord in om de printer in te schakelen of de slaapstand uit te schakelen.

Als u de Wekelijkse timercode instelt op [Uit], hoeft u geen wachtwoord in te voeren om de printer te laten ontwaken.

ECO Night Sensor

Met de ECO Night Sensor (lichtsensor) kan de printer automatisch de stroom in- en uitschakelen als veranderingen van (dag)licht waargenomen worden.

Modusinstelling

U kunt opgeven hoe de printer handelt als de ECO Night Sensor een verandering van (dag)licht waarneemt.

Als Wekelijkse timer ingesteld is op [Dagelijks (ingest. dr WIM)] of [Dag v week (vooraf ingest)], gaat de printer niet aan als [Modusinstelling] in [ECO Night Sensor] ingesteld is op [Autom. stroom uit en aan] en de tijd voor het inschakelen van de hoofdstroom gespecifieerd in [Timer voor inschakeling] verstrijkt.

• Alleen autom. stroom uit

De printer zet de hoofdstroom uit als de Eco Night Sensor een laag (dag)lichtniveau waarneemt.

• Autom. stroom uit en aan

De printer schakelt de stroom uit als een daling in het niveau van het omgevingslicht gedetecteerd wordt. Hij schakelt de stroom weer in als een stijging in het niveau van het omgevingslicht gedetecteerd wordt.

• Inactief

De ECO Night Sensor is uitgeschakeld.

Timer voor uitzetten

U kunt opgeven hoe lang de printer wacht met het uitschakelen van de hoofdstroomschakelaar als de ECO Night Sensor een laag (dag)lichtniveau waarneemt.

De timer wordt hersteld als:

• De sensor veranderingen waarneemt in het (dag)lichtniveau.

• Een toets op het bedieningspaneel ingedrukt wordt of een afdruktaak wordt uitgevoerd.

• De hoofdstroomschakelaar wordt ingeschakeld.

• Het configuratiescherm van de printer wordt weergeven op het bedieningspaneel.

• De printerinstellingen worden veranderd met behulp van Web Image Monitor.

• De printerinstellingen worden geïmporteerd of geëxporteerd.

• Een programma wordt gedownload.

• De printer hervat de modus Fuseereenheid uit.

• De printer schakelt over naar de slaapstand.

Timer voor aanzetten

U kunt opgeven hoe lang de printer wacht voordat hij de hoofdstroomschakelaar inschakelt als de ECO Night Sensor een toename van het (dag)lichtniveau waarneemt.

De timer wordt hersteld als:

• De sensor veranderingen waarneemt in het (dag)lichtniveau.

• De ECO Night Sensor instelling wordt veranderd.

• De hoofdstroomschakelaar wordt ingeschakeld.

• De printer schakelt over naar de slaapstand.

Niveau belichtingssensor

U kunt de belichtingsdrempel instellen voor de sensor die de hoofdstroomschakelaar in- of uitschakelt.

• Belicht.niv. vr uitzetten

Niveau 0 (zeer donker): gelijkwaardig aan een maanverlichte nacht

Niveau 5 (donker): gelijkwaardig aan een weinig verlichte kamer

Niveau 7 (duister): gelijkwaardig aan een kamer bij zonsondergang

Niveau 9 (helder): gelijkwaardig aan een fel belichte kamer 's nachts

Niveau 14 (zeer licht): gelijkwaardig aan een kamer belicht met zon

• Belicht.niv. vr aanzetten

Niveau 1 (zeer donker): gelijkwaardig aan een maanverlichte nacht

Niveau 5 (donker): gelijkwaardig aan een weinig verlichte kamer

Niveau 7 (duister): gelijkwaardig aan een kamer bij zonsondergang

Niveau 9 (helder): gelijkwaardig aan een fel belichte kamer 's nachts

Niveau 15 (zeer licht): gelijkwaardig aan een kamer belicht met zon

Het helderheidsniveau voor het uitschakelen van de stroom moet lager zijn dan voor het inschakelen van de stroom.

Helderheidsniveaus zijn gebaseerd op omgevingslicht. Het werkelijke belichtingsniveau kan verschillen afhankelijk van de omgeving waar de printer wordt gebruikt.

Engy Sv Md to Dsbl Prt Srv

U kunt opgeven of de energiespaarstand moet worden uitgeschakeld of niet als de USB-apparaatserver wordt gebruikt.

Gereed-status na afdrukken

U kunt de status instellen waarnaar de printer terugkeert na het afdrukken van documenten in de Slaapstand.

• Bedieningspaneel aan

De printer keert niet terug naar de Slaapstand en het eerste scherm verschijnt op het bedieningspaneel.

• Bed.pan. uit (en. sp.stnd)

De printer keert terug naar de Slaapstand.

Gecomprimeerde gegevens afdrukken

Hier kunt u opgeven of u gecomprimeerde gegevens wilt afdrukken. Het ondersteunde compressieformaat is GZIP.

Geheugengebruik

U kunt opgeven of het geheugen gebruikt wordt van Lettertypeprioriteit of Frameprioriteit.

• Prioriteit lettertype

Wijst meer geheugen toe aan het PDL-werkgebied. Kies deze instelling als het afdrukken mislukt vanwege ontoereikend geheugen.

• Prioriteit kaders

Wijst meer geheugen toe voor beeldverwerking. Selecteer deze instelling om de afdruksnelheid te verhogen. Afhankelijk van het document dat u aan het afdrukken bent, is deze instelling mogelijk niet van kracht.

Spoolafdrukken

Hier kunt u opgeven of gegevens moeten worden opgeslagen op de harde schijf voordat u gaat afdrukken. Bij spoolafdrukken wordt een afdruktaak tijdelijk opgeslagen in de printer, waarna deze wordt afgedrukt. Deze functie is alleen beschikbaar als de optionele harde schijf geïnstalleerd is.

Auto melden per E-mail

Hier kunt u aangeven of u een foutmelding wilt verzenden naar een vooraf ingesteld e-mailadres wanneer zich een fout voordoet in de printer. Na het wijzigen van de instelling zet u de printer even uit en vervolgens weer aan. Zie voor meer informatie de Help-functie van Web Image Monitor.

Stille modus

U kunt het aantal operationele geluiden beperken door de productiviteit van de functies te verlagen.

Schakel de Stille modus in als u stilte boven productiviteit verkiest.

Uitsch. als netw. verbr.

U kunt opgeven of de printer moet worden uitgeschakeld wanneer de verbinding met het netwerk wordt verbroken.

Serienummer apparaat

U kunt het serienummer van de printer controleren.