Doorgaan met afdrukken met de handinvoer

Als [Prioriteit lade-instelling] voor de handinvoer is ingesteld op [Elk formaat/type] of [Elk aangepast formaat/type] in [Apparaatmodi] onder [Afdrukinstellingen], wordt een waarschuwing weergegeven als de papierinvoer van de bronlade niet overeenkomt met het formaat dat is opgegeven in de afdruktaak.

Als deze waarschuwingsmelding wordt weergegeven, controleer dan het formaat van het geplaatste papier en doe het volgende:

Afbeelding van bedieningspaneel

1Plaats papier van het in het bericht aangegeven formaat/type in de handinvoer.

2Druk op [Doorgaan].

Het afdrukken wordt hervat vanaf de pagina waar de fout is opgetreden.

Opmerking

• Voor meer informatie over [Elk formaat/type] of [Elk aangepast formaat/type], zie Apparaatmodus.