1Nadat u een document heeft aangemaakt, opent u het scherm met afdrukvoorkeuren in de oorspronkelijke toepassing van het document.

2Selecteer [Lay-out] in het snelkeuzemenu en configureer de volgende instellingen:

• Two-Sided:

Selecteer een methode voor het inbinden van de pagina's om de functie dubbelzijdig afdrukken in te stellen. Voor meer informatie, zie Afdrukken op beide zijden van een pagina.

• Pagina's per vel:

Selecteer een combinatiepatroon voor de afdrukfunctie Combineren. Geeft vervolgens in het snelkeuzemenu [Lay-outrichting] de lay-out op voor de pagina's. U kunt ook opgeven of op afzonderlijke pagina's een kaderlijn moet worden getekend door de lijst [Rand:] te selecteren. Voor meer informatie, zie Meerdere pagina's combineren tot één pagina.

Wijzig andere afdrukinstellingen indien nodig.

3Start het afdrukken vanuit het venster 'Printing preferences' van de toepassing.