1Nadat u een document heeft aangemaakt, opent u het dialoogvenster [Voorkeursinstellingen] in de oorspronkelijke toepassing van het document.

2Klik op het tabblad [Uitgebreide Instelling].

3Klik in het veld "Menu:" op het pictogram [Effecten] en configureer de volgende instellingen:

• Watermerk afdrukken

Geef aan of u een watermerk wilt afdrukken. Selecteer dan het watermerk in de lijst "Watermerken:". Voor meer informatie, zie Watermerken.

Voor meer informatie over het bewerken van watermerken, zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma.

• Voorkomen van onbevoegd kopiĆ«ren

Geef aan of u de functie Onbevoegd kopiƫren voorkomen wilt gebruiken. Voor meer informatie, zie Documenten die niet gekopieerd mogen worden.

• Kop-/voettekst

Geef de tekst op die wordt weergegeven als koptekst of voettekst, welk lettertype ervoor moet worden gebruikt en wat de positie moet zijn.

Wijzig andere afdrukinstellingen indien nodig. Zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor verdere informatie.

4Klik op [OK].

5Begin met afdrukken vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.