De eigenschappen van het printerstuurprogramma weergeven in OS X

In dit onderdeel wordt uitgelegd hoe u het scherm met de instellingen van het printerstuurprogramma in OS X kunt weergeven. Weergegeven schermen kunnen afhankelijk van de toepassing afwijken van de schermen die in de volgende stappen worden weergegeven. In de procedure hieronder wordt Text Edit, dat met OS X 10,7 wordt meegeleverd, als voorbeeld gebruikt.

1Start System Preferences op.

2Klik op [Print & Scan].

3Klik op het pictogram van de printer die u wilt gebruiken.