Informatie over de functie van de interne printeropties

Afbeelding van externe opties met opsomming van onderdelen

1. SD-geheugenkaartopties

• VM-kaart

Met deze kaart kunt u softwaretoepassingen installeren.

• XPS-kaart

Hiermee kunt u XPS-bestanden afdrukken.

• IPDS-eenheid

Hiermee kunt u afdrukken met behulp van IPDS (Intelligent Printer Data Stream).

Voor meer informatie over de installatie van deze optie, zie De SD-kaartopties installeren.

2. Optionele interface-eenheden

• Draadloze LAN-kaart

Hiermee kunt u via een draadloze LAN-verbinding communiceren.

• IEEE 1284-interfacekaart

Hiermee kunt u het apparaat aansluiten op een IEEE 1284-kabel.

• USB-apparaatserver

Hiermee kunt u een ethernetpoort aan de printer toevoegen en twee IP-adressen gelijktijdig gebruiken.

• Uitgebreid USB-bord

Hiermee kunt u een USB-poort toevoegen.

Voor meer informatie over de installatie van deze optie, zie De interface-eenheden installeren.

Raadpleeg uw servicevertegenwoordiger om de volgende opties te installeren.

Opmerking

• Als u twee of meer SD-kaarten wilt gebruiken, die in dezelfde sleuf kunnen gestoken worden, raadpleegt u uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.