Fejléc átugrása
 

Adatvédelem, amikor az IPsec nem elérhető

Az alábbi eljárások fokozzák a felhasználói adatok védelmét, amikor az IPsec nem elérhető.

A felsorolt eljárásokat az adminisztrátornak feltétlenül végre kell hajtatnia a felhasználókkal.

Fax

  • Faxok küldése és fogadása az IP-Fax használata nélkül:

    Faxküldéskor a célállomást a faxszám, az internetes fax célállomása, az e-mail cím vagy egy mappa megadása segítségével adja meg. A célállomás megadásához soha ne használja az IP-fax célállomást. A fax célállomásának megadásával kapcsolatban lésd: „Célállomás megadása”, Fax.

Nyomtató

  • Nyomtatás titkosítást támogató protokollok segítségével:

    A nyomtatási funkciók használatához a protokollnál SFTP protokollt állítson be, esetleg válassza az IPP lehetőséget, majd engedélyezze az SSL-t/TLS-t.

    Az IPP protokoll beállításaival kapcsolatban lásd: "Nyomtatómeghajtó telepítése a kiválasztott portnál", Nyomtatómeghajtó telepítési útmutató.

    Az SSL/TLS-beállítások részleteiért lásd: SSL/TLS beállításainak konfigurálása.

Szkenner

  • A tárolt fájlok URL-címének küldése

    A beolvasott fájl elküldése helyett a [Szkenner beáll.] lehetőség [Küldési beállítások] pontja segítségével a beolvasott fájlok URL-címeit küldje el. A részletekkel kapcsolatosan lásd: "URL küldése e-mailben", Szkenner.

  • Szkennelt fájlok kezelése a Web Image Monitor segítségével

    Használja a Web Image Monitor alkalmazást a hálózaton keresztül, a szkennelt fájlok megtekintése, törlése, küldése és letöltése céljából.

  • S/MIME hitelesítés funkció

    Szkennelt állományok e-mail üzenet mellékleteiként történő küldésekor S/MIME tanúsítványt alkalmazva védje azokat. Ehhez a küldést megelőzően adja meg a „Biztonság” beállításokat. A szkennerről történő e-mail küldés használatáról lásd: "Security Settings to E-mails", Scan.

Megjegyzés

  • Az IPsec titkosítási mód vezérlőpanelről való használatának részletes ismertetéséért lásd: "Interface Settings", Connecting the Machine/ System Settings című kézikönyv.

  • Az IPsec Web Image Monitor segítségével történő beállításával kapcsolatos részletekért lásd: IPsec beállítások konfigurálása.