Hoppa över rubrik
Hjälp
 

Användarhandbok

Läs detta först
Det här kan du göra med maskinen

Du kan söka en beskrivning efter vad du vill göra.

Komma igång

I det här avsnittet beskrivs hur du kommer igång med att använda maskinen.

Kopiator

Det här kapitlet beskriver vanliga kopiatorfunktioner och användningsområden. Söker du information som inte hittas i detta kapitel går du vidare till handboken Copy/ Document Server (Kopiator/dokumentserver) som finns på vår hemsida.

Skriv ut

Det här kapitlet beskriver vanliga skrivarfunktioner och användningsområden. Information som inte finns i detta kapitel finns i handboken Print (Skrivare) som finns tillgänglig på vår hemsida.

Skanner

Det här kapitlet beskriver vanliga skannerfunktioner och användningsområden. Information som inte finns i detta kapitel finns i handboken Scan (Skanner) som finns tillgänglig på vår hemsida.

Dokumentserver

Det här kapitlet beskriver vanliga Dokumentserverfunktioner och användningsområden. Söker du information som inte hittas i detta kapitel går du vidare till handboken Copy/ Document Server (Kopiator/dokumentserver) som finns på vår hemsida.

Web Image Monitor

Det här kapitlet beskriver ofta använda Web Image Monitor-funktioner och användningsområden. Söker du information som inte finns i detta kapitel går du vidare till handboken Connecting the Machine/ System Settings (Anslut maskinen/Systeminställningar) som finns tillgänglig på vår hemsida eller hjälpen till Web Image Monitor.

Fylla på papper och toner

I det här kapitlet förklaras hur du lägger i papper. Det beskriver även rekommenderade pappersdienR och typer samt varningar när man fyller på bläck eller byter ut bläckuppsamlaren.

Felsökning

I det här kapitlet beskrivs grundläggande åtgärder för att lösa problem med maskinens funktioner.

Information om den här maskinen

I detta kapitel beskrivs miljömässiga försiktighetsåtgärder och regler.