Πριν από τη διαμόρφωση του μηχανήματος, βεβαιωθείτε ότι η πιστοποίηση διαχειριστών είναι κατάλληλα διαμορφωμένη στη "Διαχείρ. Πιστοπ. Διαχειριστών".
Συνδεθείτε ως διαχειριστής του μηχανήματος από τον πίνακα ελέγχου.
Πατήστε [Ρυθμίσεις συστήματος].
Πατήστε [Εργαλεία Διαχειριστή].
Πιέστε [
Επόμ.].
Πατήστε [Διαχείρ. Πιστοπ. Χρηστών].

Επιλέξτε [Βασ. Πιστοπ.].
Αν δεν θέλετε να ενεργοποιήσετε την πιστοποίηση χρηστών, επιλέξτε [Απεν.].
Στην ενότητα “Διαθέσιμες Λειτουργίες”, επιλέξτε τις λειτουργίες του μηχανήματος που επιθυμείτε να επιτρέπονται.

Εάν δεν εμφανίζεται η λειτουργία που επιθυμείτε να επιλέξετε, πιέστε [
Επόμ.].
Οι λειτουργίες που επιλέγετε εδώ καθίστανται οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις Βασικής Πιστοποίησης που θα εκχωρηθούν σε όλους τους νέους χρήστες του Βιβλίου Διευθύνσεων.
Για λεπτομέρειες σχετικά με τον ορισμό των διαθέσιμων λειτουργιών για μεμονωμένα άτομα ή ομάδες, ανατρέξτε στη Περιορισμός διαθέσιμων λειτουργιών.
Πιέστε [
Επόμ.].
Επιλέξτε το επίπεδο για τη ρύθμιση “Πιστοπ. Εργ. Εκτυπωτή”.
Για μια περιγραφή των επιπέδων πιστοποίησης των εργασιών του εκτυπωτή, ανατρέξτε στη Πιστοποίηση εργασιών εκτυπωτή.
Αν επιλέξετε [Ολόκλ.] ή [Απλό (Όλα)], μεταβείτε στο Βήμα 13.
Αν επιλέξετε [Απλό (Περιορισμός)], μεταβείτε στο Βήμα 10.
Πατήστε [Αλλαγή] για την επιλογή "Εύρος Περιορισμού".
Ορίστε το εύρος εφαρμογής της επιλογής [Απλό (Περιορισμός)] στη "Πιστοπ. Εργ. Εκτυπωτή".

Μπορείτε να ορίσετε το εύρος των διευθύνσεων ΙΡv4 για τις οποίες θα ισχύει αυτή η ρύθμιση. Μπορείτε, επίσης, να ορίσετε αν η ρύθμιση θα ισχύει για τη διασύνδεση USB ή όχι.
Πατήστε [Έξοδος].
Πατήστε [OK].
Πιέστε δύο φορές [
Επόμ.].
Πατήστε [Διαχείριση Πιστοποίησης Εφαρμογής].
Ορίστε αν θα απαιτείται ή όχι πιστοποίηση για τις επιμέρους λειτουργίες.
Αν επιλέξετε [Απεν.] για μια λειτουργία, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία χωρίς να συνδεθείτε.

Πατήστε [OK].
Πατήστε [Αποσύνδεση].