Help

Problemen oplossen

Snel aan de slag

In dit onderdeel worden de items beschreven die gecontroleerd moeten worden als het apparaat niet goed werkt.

Als er berichten worden weergegeven

Deze paragraaf bevat een beschrijving van de belangrijkste meldingen van het apparaat. Indien er andere meldingen verschijnen, volg dan de instructies op die hierin worden gegeven.

Problemen oplossen als u de Kopieerapparaat/Document Server functie gebruikt

Dit hoofdstuk beschrijft waarschijnlijke oorzaken en mogelijke oplossingen voor problemen met Kopieer-/Document Serverfuncties.

Problemen oplossen als u de faxfunctie gebruikt

In dit hoofdstuk worden de waarschijnlijke oorzaken van en mogelijke oplossingen voor problemen met faxfuncties beschreven.

Problemen oplossen als u de printerfunctie gebruikt

In dit hoofdstuk worden de waarschijnlijke oorzaken van en mogelijke oplossingen voor problemen met betrekking tot de printerfunctie beschreven.

Problemen oplossen als u de scannerfunctie gebruikt

In dit onderdeel worden waarschijnlijke oorzaken van en mogelijke oplossingen voor problemen met de scannerfunctie beschreven.

Papierstoringen oplossen

In dit hoofdstuk wordt beschreven wat u moet doen als er papier of originelen vastlopen in het apparaat.

Verschuiving van kleurregistratie of afdrukkleur aanpassen

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u de afdrukkleur of verschuiving van kleurregistratie aanpast.