Afdrukken met PictBridge

1Controleer of het apparaat en de digitale camera beide zijn ingeschakeld.

2Gebruik een USB-kabel om de digitale camera op de USB-hostinterface van het apparaat aan te sluiten.

Voor informatie over het aansluiten van de digitale camera op de USB-hostinterface van het apparaat raadpleegt u de handleiding Het apparaat aansluiten/Systeeminstellingen.

3Selecteer op uw digitale camera de afbeeldingen die u wilt afdrukken en geef de afdrukinstellingen op.

4Het apparaat ontvangt instellingen van de digitale camera en begint met afdrukken.

Opmerking

• Omdat de afdrukomstandigheden op de digitale camera worden gespecificeerd, hangt het van de desbetreffende digitale camera af welke parameters kunnen worden gespecificeerd. Zie voor nadere details de handleiding van uw digitale camera.

• Bij sommige digitale camera' zijn instellingen vereist voor het manuele gebruik van PictBridge. Zie voor nadere details de handleiding van uw digitale camera.