Documenten in de documentserver opslaan

Belangrijk

• Als de harde schijf van het apparaat niet voor andere doelen wordt gebruikt dan de Document Server, is het mogelijk dat het aantal documenten dat in de server kan worden opgeslagen, lager is dan het aantal dat in de specificaties wordt genoemd.

1Klik op de menuknop van Kladblok in de linkerbovenhoek van het venster en klik op [Afdrukken].

2Selecteer de printer die u wilt gebruiken in de lijst "Printer selecteren".

3Klik op [Voorkeursinstellingen].

4Klik in de lijst "Taaksoort:" op [Document Server].

5Klik op [Details...].

6Voer indien vereist gebruikers-ID, bestandsnaam, wachtwoord en gebruikersnaam in.

7Geef het mapnummer op om het document op te slaan in het venster "Mapnummer".

Als "0" wordt opgegeven in het vak "Mapnummer:" worden documenten in de Gedeelde map opgeslagen.

8Als de map met een wachtwoord is beschermd, moet u het wachtwoord in het vak "Wachtwoord map:" invoeren.

9Klik op [OK].

10Wijzig indien nodig andere afdrukinstellingen.

11Klik op [OK].

12Begin met afdrukken vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.

Opmerking

• U kunt de documenten die in de Document Server zijn opgeslagen met behulp van het bedieningspaneel afdrukken. Zie voor meer informatie KopiĆ«ren / Document Server.