Afdrukgebied

Hieronder wordt het aanbevolen afdrukgebied voor dit apparaat weergegeven.

Genummerde illustratie van afdrukgebied voor papier

1. Afdrukgebied

2. Invoerrichting

3. Voorrand: ongeveer 4,2 mm (0,17 inch)

4. Onderrand: ongeveer 4,2 mm (0,17 inch)

5. Rechterrand: ongeveer 4,2 mm (0,17 inch)

6. Linkerrand: ongeveer 4,2 mm (0,17 inch)

Opmerking

• Het afdrukgebied kan variĆ«ren, afhankelijk van het papierformaat, de printertaal en de printerstuurprogramma-instellingen.

• Afhankelijk van de instellingen van het printerstuurprogramma is het mogelijk om buiten het aanbevolen afdrukgebied af te drukken. Echter de werkelijke uitvoer kan afwijken of er kan zich een probleem voordoen met papierinvoer.

• Omdat de functie 'Afdruk zonder marges' niet wordt ondersteund is deze instelling uitgeschakeld, zelfs wanneer 'Afdruk zonder marges' wordt ingesteld.