Terwijl er wordt afgedrukt

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Druk op het [Printer]-pictogram.

3Druk op [Job reset] of [Stoppen].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Druk op [Afdr. annuleren] om de huidige afdruktaak te annuleren of op [Alle taken annul.] om alle taken te annuleren.

5Druk op [Ja] om de afdruktaak te annuleren.

Opmerking

• Stel [I/O Timeout] in het tabblad[Host Interface] onder [Printereigenschappen] in op een grotere waarde als het afdrukken wordt hervat van een afdruktaak zelfs nadat het afdrukken is geannuleerd.

• Om een grote afdruktaak te annuleren, dient u de afdruktaak op de clientcomputer te annuleren en tevens op de toets [Reset taak] of [Stoppen] op het bedieningspaneel te drukken.