Gegevensbeveiliging voor kopiëren inschakelen

1Klik op de menuknop van Kladblok in de linkerbovenhoek van het venster en klik op [Afdrukken].

2Selecteer de printer die u wilt gebruiken in de lijst "Printer selecteren".

3Klik op [Voorkeursinstellingen].

4Klik op het tabblad [Uitgebreide Instelling].

5Klik in het vakje "Menu:" op [Effecten].

6Selecteer het vakje [Voorkomen van onbevoegd kopiëren] en selecteer vervolgens [Gegevensbeveiliging voor kopiëren] in de lijst "Type voorkomen van onbevoegd kopiëren".

7Klik op [Details...].

8Wijzig indien nodig de configuratie en klik vervolgens op [OK].

9Wijzig indien nodig andere afdrukinstellingen.

10Klik op [OK].

11Begin met afdrukken vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.

Opmerking

• Om met Gegevensbeveiliging voor kopiëren op een grijze achtergrond te kunnen afdrukken, dient u het apparaat hiervoor te configureren. Voor meer informatie, zie de Veiligheidshandleiding.

• U kunt niet gedeeltelijk teksten- en patronenreeksen aan een document toevoegen.

• Gebruik normaal of gerecycled papier met een witheid van ten minste 70%. Het papierformaat moet ten minste B5 JIS (Japanese Industrial Standard) (71/4 × 101/2) of groter zijn.

• Dubbelzijdig afdrukken kan het resultaat van deze functie verstoren, omdat de tekst en patronen zichtbaar zullen zijn door het papier.

• Voor de instellingen die in het printerstuurprogramma kunnen worden opgegeven raadpleegt u de Help-functie van het printerstuurprogramma.