Wanneer u gebruikmaakt van het PCL 6-printerstuurprogramma

1Klik op de menuknop van Kladblok in de linkerbovenhoek van het venster en klik op [Afdrukken].

2Selecteer de printer die u wilt gebruiken in de lijst [Printer selecteren].

3Klik op [Voorkeursinstellingen].

4Klik op het tabblad [Veelgebruikte instellingen].

U kunt ook op het tabblad [Uitgebreide Instelling] klikken en vervolgens op [Dub.z./Lay-out/Boekje] in het vakje "Menu:".

5Selecteer het combinatiepatroom uit de lijst "Lay-out:" en geef vervolgens de methode voor het combineren van de pagina's op in de lijst "Paginavolgorde:".

Als u een rand aan elke pagina wilt toevoegen, selecteert u [Kaderlijn tekenen] in [Dub.z./Lay-out/Boekje] op het tabblad [Uitgebreide Instelling].

6Wijzig indien nodig andere afdrukinstellingen.

7Klik op [OK].

8Begin met afdrukken vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.