Het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] weergeven vanuit het menu [Start]

In dit gedeelte wordt uitleg gegeven over het openen van [Afdrukvoorkeuren] in [Apparaten en printers].

Belangrijk

• Wanneer het printerstuurprogramma via de afdrukserver is gedistribueerd, worden de waarden van de instellingen die door de server zijn gespecificeerd, onder [Standaardinstellingen voor afdrukken...] weergegeven als standaardinstellingen.

• Het is niet mogelijk om per gebruiker verschillende afdrukinstellingen op te geven. De instellingen die in dit dialoogvenster worden opgegeven, worden als standaard gebruikt.

1Klik in het menu [Start] op [Apparaten en printers].

2Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de printer die u wilt gebruiken.

3Klik op [Afdrukvoorkeuren].