De eigenschappen van het printerstuurprogramma weergeven

VorigeVolgende

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u de eigenschappen van het printerstuurprogramma opent in [Apparaten en printers].

Belangrijk

• U dient over rechten voor printerbeheer te beschikken om de printerinstellingen te wijzigen. Log in als beheerder.

• U kunt de standaard printerinstellingen niet voor individuele gebruikers wijzigen. De instellingen in het dialoogvenster Printereigenschappen zijn van toepassing op alle gebruikers.

1Klik in het menu [Start] op [Apparaten en printers].

2Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de printer die u wilt gebruiken.

3Klik op [Printereigenschappen].

VorigeVolgende