Resultaten van LAN-faxverzendingen controleren

U kunt de volgende methoden gebruiken:

De functie voor e-mailmelding

Als een communicatie wordt voltooid, verzendt het apparaat een e-mailbericht met het verzendresultaat naar een e-mailadres dat is opgegeven.

Als er een fout optreedt tijdens de communicatie tussen uw apparaat en een computer of als de verzonden gegevens worden afgedrukt, wordt een e-mailbericht met het LAN-faxresultaat verzonden naar een e-mailadres dat is opgegeven.

Zie de Help-functie van het LAN-faxstuurprogramma voor meer informatie.

Web Image Monitor gebruiken

U kunt de gegevens controleren van bestanden die via een LAN-faxstuurprogramma zijn verzonden.

De taakhistorie kan afwijken van de verzendresultaten van het apparaat. In dat geval krijgen de verzendresultaten van het apparaat voorrang.

Zie de helpfunctie van Web Image Monitor voor meer informatie.

Opmerking

• Indien er onvoldoende configuraties van de internetfax- of e-mailverzending op het apparaat aanwezig zijn of als [Naam afzender autom. specificeren] is ingesteld op [Uit], wordt de e-mail met e-mailverzendings- of LAN-faxresultaten niet verzonden en wordt het rapport met verzendingsresultaten of het LAN-faxresultatenrapport afgedrukt. Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor de internetfaxinstellingen en zie LAN-faxresultatenapport voor het LAN-faxresultatenrapport.

Verwante onderwerpen

LAN-faxresultatenapport