Persoonlijke boxen

Het opslaan van uw documenten in een Persoonlijke box voorkomt dat onbevoegde gebruikers deze lezen.

Wanneer u een ontvanger voor de Persoonlijke box opgeeft, worden binnenkomende documenten rechtstreeks doorgezonden naar de bestemming die u opgeeft. U kunt een fax-, IP-fax-, internetfax-, e-mail- of mapbestemming als ontvanger opgeven.

Om documenten te kunnen ontvangen in een Persoonlijke box, moet u de afzender de SUB-code geven die voor de desbetreffende Persoonlijke box is geprogrammeerd en hem verzoeken het document te verzenden via SUB-codeverzending met die SUB-code. Wanneer uw apparaat een vertrouwelijk document heeft ontvangen, brandt de faxindicator.

Als een ontvanger niet aan de box is toegewezen, kunt u een document dat is ontvangen op het apparaat afdrukken. Voor meer informatie over het afdrukken van een document, zie Documenten in persoonlijke boxen afdrukken.

Documenten die zijn afgedrukt of bezorgd bij geregistreerde bestemmingen worden uit persoonlijke boxen verwijderd.

Illustratie van Persoonlijke box

Belangrijk

• Indien de hoofdstroomschakelaar ongeveer één uur lang is uitgeschakeld, worden alle documenten die zijn ontvangen in de Persoonlijke box gewist. Als dit gebeurt, wordt er een stroomstoringsrapport afgedrukt, zodat u kunt zien welke documenten zijn verwijderd. Zie Problemen oplossen.

Om deze functie te gebruiken, moet u de persoonlijke box van tevoren registreren in [Box instelling] in het menu Faxeigenschappen. U kunt ook een wachtwoord voor de box configureren. Voor meer informatie over het registreren van een persoonlijke box, zie Boxinstellingen.

Opmerking

• De faxkoptekst wordt niet afgedrukt op afgeleverde documenten.

• Als een document niet kan worden bezorgd, wordt een rapport mislukte communicatie afgedrukt en wordt het document opgeslagen als Vertrouwelijk Ontvangen document.