Het journaal handmatig afdrukken

Als u het journaal handmatig wilt afdrukken, selecteert u de afdrukmethode: [Alles], [Afdruk per bestandsnr. ] of [Afdruk per gebruiker].

Alles

Hiermee worden de resultaten van communicaties afgedrukt in de volgorde waarin ze worden gemaakt.

Afdrukken per bestandsnr.

Hiermee worden alleen de resultaten afgedrukt van de communicaties die zijn opgegeven met een bestandsnummer.

Afdruk per gebruiker

Hiermee kunt u de communicatieresultaten per gebruiker afdrukken.

1Druk op [TX/RX-status/Afdr.].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Logboek afdrukken].

3Selecteer de afdrukmethode.

4Als u in stap 3 [Adrukken per bestandsnr. ] hebt geselecteerd, voert u met de cijfertoetsen een bestandsnummer van 4 cijfers in.

5Als u bij stap 3 [Afdruk per gebruiker] hebt geselecteerd, selecteert u een gebruiker in de lijst en drukt u vervolgens op [OK].

6Druk op [Start].

7Druk twee keer op [Afsluit.].

Opmerking

• Voor het maximum aantal communicatieresultaten dat in het journaal wordt afgedrukt, zie Maximumwaarden.