Het ontvangstresultaat bekijken

Gebruik deze functie om de ontvangstresultaten weer te geven.

1Druk op [TX/RX-status/Afdr.].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Status Ontvangstbestand].

3Controleer de ontvangstresultaten.

Wanneer een fax of een IP-fax is ontvangen, wordt bij "Afzender" het eigen faxnummer of de eigen naam weergegeven.

Wanneer een internetfax is ontvangen, wordt het e-mailadres van de afzender weergegeven.

4Druk twee keer op [Afsluit.].

Opmerking

• Alleen de ontvangstresultaten van de laatste communicaties worden weergegeven. Voor het maximumaantal communicatieresultaten dat u op dit apparaat kunt controleren, zie Maximumwaarden.

• Wanneer een document wordt ontvangen terwijl u deze functie gebruikt, verschijnt het ontvangstresultaat niet. Om het laatste resultaat te bekijken, sluit u Status Ontvangstbestand af en probeert u het opnieuw.