Als het juiste papierformaat niet beschikbaar is

Als er in het apparaat geen papier is geplaatst dat overeenkomt met het formaat van een ontvangen document, kiest het apparaat een papierformaat op basis van het papier dat beschikbaar is.

Als u een ander papierformaat in de papierlade hebt ingesteld, worden inkomende faxdocumenten afgedrukt of het formaat dat het ingestelde formaat het dichtst benadert.

Als in uw machine bijvoorbeeld geen A5 (81/2 × 51/2) is geplaatst en u ontvangt een document in A5 (81/2 × 51/2)-formaat, dan wordt het document afgedrukt op A4-papier (81/2 × 11). Als in uw machine geen A4 (81/2 × 11) is geplaatst en u ontvangt een document van A4-formaat (81/2 × 11), dan wordt het document op twee vellen A5 afgedrukt (81/2 × 51/2).

Deze functie is alleen beschikbaar als de volgende instellingen zijn uitgevoerd:

Opmerking

• Het document wordt verspreid over twee vellen papier, afhankelijk van het papierformaat. Zie Paginasplitsing en lengteverkleining.

• Papier dat in de handinvoerlade is geplaatst, wordt doorgaans niet geselecteerd voor het afdrukken van een ontvangen document. U kunt deze lade echter gebruiken als u de handinvoer selecteert als de hoofdpapierlade bij ontvangst met specifieke afzenders.

• De breedtes die dit apparaat kan ontvangen zijn A4 en 81/2 × 11. Documenten die smaller zijn dan A4 of 81/2 × 11 worden ontvangen op A4 of 81/2 × 11 in breedte. De lengte van documenten hangt van het document zelf af.

• Het papierformaat waarop het ontvangen document wordt afgedrukt, kan afwijken van het formaat van het origineel.