Automatische opstart bij faxontvangst

Dit apparaat kan worden ingesteld om zich automatisch uit te schakelen als deze gedurende een bepaalde tijd niet is gebruikt. Het apparaat kan in deze modus nog steeds inkomende documenten ontvangen en afdrukken, zolang de stroomvoorziening niet uitgeschakeld wordt.

Belangrijk

• Ontvangst is niet mogelijk als de hoofdstroomschakelaar uit staat.

U kunt opgeven of documenten worden afgedrukt zodra ze worden ontvangen (Directe ontvangst) met de gebruikersparameter (schakelaar 14, bit 0) in het menu Faxeigenschappen. U kunt tevens faxdocumenten die met Geheugenontvangst (Vervangende ontvangst) zijn ontvangen, laten afdrukken nadat het apparaat wordt aangezet. Zie Parameterinstellingen.