Ontvangen documenten doorzenden

Het apparaat kan ontvangen documenten doorzenden met behulp van SUB-codes.

Doorzendbox

Deze functie maakt van het apparaat een faxdoorzendstation. Documenten die zijn verzonden met een SUB-code die overeenkomt met de SUB-code geprogrammeerd als Doorzendbox, worden ontvangen en vervolgens doorgezonden naar een geprogrammeerde ontvanger.

Omdat documenten naar meerdere bestemmingen kunnen worden verzonden in één enkel doorzendverzoek, kunt u besparen op telefoonkosten wanneer u verzendt naar afgelegen bestemmingen.

Illustratie van Doorzendboxen

Informeer de aanvrager over de SUB-code die is toegewezen aan de Doorzendbox. Wanneer de aanvrager een document wil laten doorzenden door uw apparaat, vraag dan of hij/zij het document willen verzenden via een SUB Code Verzending en specificeer deze SUB-code. Indien er ook een wachtwoord is geprogrammeerd, informeer de aanvrager dan hier ook over en vraag of hij/zij het wil invoeren als de SID-code.

Als u deze functie wilt gebruiken, moet u vooraf doorzendboxen en ontvangststations instellen. Als ontvangststations kunt u de fax-, IP-fax-, internetfax-, e-mail- of mapbestemmingen registreren. Doorzendboxen kunnen worden geprogrammeerd in [Box instellingen] in het menu Faxeigenschappen. Zie Boxinstellingen voor meer informatie over de programmeermethode.

Opmerking

• Doorzendresultaten worden niet naar de verzoekende partij teruggestuurd.

• U kunt vanaf elk willekeurig faxapparaat ontvangen gegevens doorzenden, ongeacht het merk van het apparaat.

• Nadat documenten zijn doorgezonden, worden ze verwijderd.

• Als u een ontvangstation als bestemming heeft opgegeven en deze heeft bijgewerkt met de centrale adresboekbeheer-functie, worden gespoolde documenten naar de volgende bestemmingen doorgezonden:

• Als u een fax-, IP-fax-, internetfax- of e-mailbestemming heeft opgegeven, worden de documenten doorgezonden naar de bestemming vóór het bijwerken.

• Als u een mapbestemming heeft opgegeven, worden de documenten na het bijwerken naar de bestemming doorgezonden.

Verwante onderwerpen

SUB-code doorzendrapport