Geef de resolutie op overeenkomstig het formaat van de tekst op het origineeel.

Standaard (8 × 3,85 lijnen/mm, 200 × 100 dpi)

Selecteer dit voor originelen die tekens van een normaal formaat bevatten.

Detail (8 × 7,7 lijnen/mm, 200 × 200 dpi)

Selecteer dit voor originelen die kleinere tekens bevatten of wanneer u meer helderheid wenst. Deze resolutie is twee keer zo fijn als standaard.

1Druk op [Scaninstellingen].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Resolutie].

3Selecteer de benodigde resolutie en druk vervolgens op [OK].

Afbeelding van bedieningspaneel

Opmerking

• Als het apparaat van de ontvangende partij niet de resolutie ondersteunt waarmee u gaat verzenden, dan schakelt het apparaat automatisch over naar een resolutie die wordt ondersteund. U kunt de resolutie waarmee u daadwerkelijk verzendt, controleren door het journaal af te drukken. Voor meer informatie over het afdrukken van het journaal, zie Journaal afdrukken.

• Het apparaat ondersteunt de resoluties Standaard en Detail voor ontvangst.