Beeldaanpassing

Door de afbeelding van het origineel aan te passen, kunt u instellen hoe de uiteindelijke afdruk eruit gaat zien.

De volgende vijf soorten beeldaanpassingen zijn beschikbaar:

Hard / Zacht

Deze functie past de scherpte van een afbeelding aan.

Contrast

Deze functie past het contrast van een afbeelding aan.

Achtergrondbelichting

Deze functie past de achtergrondbelichting van een afbeelding aan.

UCR aanpassen

Past de hoeveelheid zwarte toner aan waarmee de zwarte gebieden van een afbeelding levendig moeten worden weergegeven.

Tekst-/Fotogevoeligheid

Hiermee past u het standaardniveau aan voor het beoordelen van tekst en foto's in de afbeelding bij het gebruik van [Tekst/foto].

1Druk op [Bewerken/Kleur].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Kleur].

3Druk op [Kleur aanpassen].

4Druk op [Kopieerkwaliteit].

5Pas de instellingen aan.

Afbeelding van bedieningspaneel

6Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• Zowel [Hard / Zacht], [Contrast] als [Achtergrondbelichting] kunnen worden aangepast. Aanpassing ervan kan echter het niveau van andere aanpassingsfuncties beïnvloeden.

• Als Automatisch wissen is voltooid, [Resetten] is ingedrukt of het apparaat wordt uitgezet, gaan de gewijzigde instellingen verloren en zullen de instellingen naar hun beginwaarden worden hersteld.