Beheerderstoepassingen

VorigeVolgende

In deze paragraaf worden de gebruikerstools in het menu Beheerdertoepas. onder [Kopieerapp./Doc. Server-eigensch.] beschreven.

De beheerder kan Beheerdertoepas. configureren. Raadpleeg de Veiligheidsinformatie als u de instellingen wilt wijzigen. We adviseren u om de optie Beheerdersverificatie in te stellen.

Menu beschermen

U kunt voorkomen dat onbevoegde gebruikers de gebruikersinstellingen kunnen wijzigen.

Opmerking

• Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over het wijzigen van Kopieerapp./Doc. Server-eigensch.

VorigeVolgende