Reproductiefactor

In deze paragraaf worden de gebruikerstools in het menu Reproductieratio onder [Kopieerapp./Doc. Server-eigensch.] beschreven.

Reproductiefactor

Hiermee kunt u de vergrotings- en verkleiningsratio's instellen die worden weergegeven op het kopieerscherm als [Verkl/vergr] wordt ingedrukt.

Regio A pictogram(voornamelijk in Europa en Azië)

• 50% (A4 A6)

• 71% (A4 A5, B5 B6)

• 93%

• 141% (A5 A4, B6 B5)

• 200% (A6 A4)

• Gebruiker verk./verg. ratio (25% – 400%)

Regio B pictogram(voornamelijk in Noord-Amerika)

• 65% (81/2 × 11 51/2 × 81/2)

• 78% (81/2 × 14 81/2 × 11)

• 93%

• 129% (51/2 × 81/2 81/2 × 11)

• 155% (51/2 × 81/2 81/2 × 14)

• Gebruiker verk./verg. ratio (25% – 400%)

Verkl./Vergr.ratio prioriteit

U kunt de ratio instellen die prioriteit krijgt wanneer op [Verkl/vergr] wordt gedrukt.

Standaardinstelling:

Regio A pictogram(voornamelijk in Europa en Azië)

[71%]

Regio B pictogram(voornamelijk in Noord-Amerika)

[65%]

Ratio voor het creëren van een kantlijn

U kunt een verkleinings-/vergrotingsratio selecteren voor [Marge creëren].

Geef de verhouding in met de cijfertoetsen (in het bereik 90 tot 99%).

Standaard : [93%]

Opmerking

• Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over het wijzigen van Kopieerapp./Doc. Server-eigensch.