Mappen wissen

Belangrijk

• Wanneer u een map verwijdert, worden alle documenten in die map ook verwijderd. Documenten die zijn verwijderd, kunnen niet worden hersteld. Controleer voor u een map verwijdert of dit geen problemen oplevert.

1Druk op [Map bewerken].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Selecteer de map die moet worden verwijderd.

3Druk twee keer op [Verwijderen].

4Druk op [Afsluiten].

Opmerking

• U kunt de gedeelde map niet verwijderen.

• Als er een wachtwoord voor de map is ingesteld, voert u dit in en drukt u vervolgens op [OK].

• U kunt de selectie annuleren door op de geselecteerde (gemarkeerde) toets te drukken.

• U kunt de doelmap doorzoeken met behulp van [Zoeken op mapnummer] of [Zoeken op mapnaam] (aan de linkerkant van het scherm).

• Als de map een document bevat dat met een wachtwoord is beveiligd, kunt u de map niet verwijderen.

• Met Web Image Monitor kunt u vanaf uw computer een map verwijderen in de Document Server. Voor meer informatie over het opstarten van Web Image Monitor, zie Opgeslagen documenten bekijken in Web Image Monitor.