Kleur aanpassen

U kunt de specifieke kleuren (geel, rood, magenta, blauw, cyaan en groen) aanpassen door ze te mengen met aangrenzende kleuren in het kleurenspectrum.

U kunt maximaal drie kleuren aanpassen.

Afbeelding van kleuren aanpassen

1Druk op [Bewerken/Kleur].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Kleur].

3Druk op [Kleur aanpassen].

4Druk op [Kleur aanpassen].

5Selecteer de kleuren die u wilt aanpassen.

Afbeelding van bedieningspaneel

6Pas de kleuren aan met [] of [].

Als u meer dan één kleur wilt wijzigen, herhaalt u stap 5 en 6.

7Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• Deze functie kan niet worden gebruikt als [Zwart/Wit] is geselecteerd. Selecteer een andere kleurenmodus als [Zwart/Wit] is geselecteerd.

• Als Automatisch wissen is voltooid, [Resetten] is ingedrukt of het apparaat wordt uitgezet, gaan de gewijzigde instellingen verloren en zullen de instellingen naar hun beginwaarden worden hersteld.