Kleurbalans

Hiermee past u de algemene kleurschakering aan wanneer de kopie een rode of blauwe tint heeft.

Afbeelding van kleurbalans

Kleurbalansprogramma

U kunt de instellingen voor de kleurbalans opslaan als een kleurbalansprogramma en dit oproepen wanneer u het wilt gebruiken. Voor meer informatie, zie Een aangepaste kleurbalans opslaan.

1Druk op [Bewerken/Kleur].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Kleur].

3Druk op [Kleur aanpassen].

4U kunt de kleurbalans aanpassen door op [Lichter] of [Donk.] te drukken.

Afbeelding van bedieningspaneel

5Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• Als Automatisch wissen is voltooid, [Resetten] is ingedrukt of het apparaat wordt uitgezet, gaan de gewijzigde instellingen verloren en zullen de instellingen naar hun beginwaarden worden hersteld.