Automatisch een kleurenmodus selecteren

In de modus Autom. klr sel wordt de kleur automatisch herkend en wordt het origineel in kleur of zwart-wit gekopieerd.

Als deze modus is ingeschakeld, bepaalt het apparaat of het origineel een kleuren- of zwart-witdocument is door het midden van het origineel te scannen. Als het origineel erg klein is (bijvoorbeeld een visitekaartje), kan de kleurherkenning mislukken waardoor een gekleurd origineel als zwart-witdocument wordt herkend. Selecteer de modus Kleur als u kleine kleurenoriginelen wilt kopiëren.

1Druk op [Autom. klr sel].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Plaats originelen en druk daarna op [Start].