Üstbilgiyi atla
 

İletilen Parolaların Şifrelenmesi

IPP kimlik doğrulaması için sürücü şifreleme anahtarını ve parola şifrelemesini yapılandırma, şifrelenmiş parolalar kullanılarak iletişim kurulmasını sağlar ve parolaların kırılmasına karşı güvenliğini artırır. Güvenliği biraz daha artırmak için IPsec, SNMPv3 ve SSL/TLS'nin tümünün birlikte kullanılması önerilir.

Ayrıca yönetici kimlik doğrulaması ve kullanıcı kimlik doğrulaması için oturum açma parolasını şifreleyin.

Sürücü Şifreleme Anahtarı

Bu anahtar, kullanıcı kimlik doğrulama Açık olarak ayarlandığında her bir sürücüden gönderilen oturum açma parolaları veya doküman parolalarını şifrelemek için kullanılan bir karakter dizisidir.

Oturum açma parolasını şifrelemek için, yazıcıda ve kullanıcının bilgisayarında kurulu olan yazıcı sürücüsündeki sürücü şifreleme anahtarını belirtin.

IPP Kimlik Doğrulama parolası

Web Image Monitor yazılımında IPP Kimlik Doğrulama parolasını şifrelemek için, "Authentication" seçeneğini [DIGEST] olarak ayarlayıp ardından yazıcıda ayarlanan IPP Kimlik Doğrulama parolasını belirtin.

Not

  • Tavsiye edilmemesine rağmen, IPP kimlik doğrulama parolalarını yönetmek için Telnet ya da FTP kullanabilirsiniz.

  • Yönetici kimlik doğrulama için kullanılan oturum açma parolalarını şifrelemeyle ilgili ayrıntılar için bkz. Yöneticileri Kaydetme ve Değiştirme.