Üstbilgiyi atla
 

Tüm Hafızayı Sil

Sabit diskteki tüm verileri üstüne yazdırarak silebilirsiniz. Bu, yazıcının yerini değiştirdiğinizde veya yazıcınızı elden çıkardığınızda faydalıdır.

Aşağıdaki veriler de Tüm Hafızayı Sil ile silinir. Tüm Hafızayı Sil'i uyguladıktan sonra yazıcının kullanılması hakkında ayrıntılar için, satış temsilcinizle iletişime geçin.

Önemli

  • "Tüm Hafızayı Sil" işlevini seçerseniz, aşağıdakiler de silinir: kullanıcı kodları, her bir kullanıcı kodu altındaki sayaçlar, Adres Defterinde kayıtlı veriler, kullanıcılar tarafından indirilen yazıcı yazı tipleri, Yerleşik Yazılım Mimarisi kullanan uygulamalar, SSL sunucusu sertifikaları ve yazıcının ağ ayarları.

  • Ana güç anahtarı "Tüm Hafızayı Sil" işlevi tamamlanmadan önce kapatılırsa, üzerine yazdırma işlevi durdurulacak ve veriler sabit diskte bırakılacaktır.

  • Üzerine yazdırma işlemini yarısında durdurmayın. Bunu yapmak sabit diske zarar verir.

  • Sabit diski silmeden önce kullanıcı kodlarını, her kullanıcı kodunun sayacını ve Adres Defteri'ni yedeklemek için DeviceManager NX'i kullanmanızı öneririz. Adres Defteri ayrıca Web Image Monitor kullanılarak da yedeklenebilir. Ayrıntılar için, bkz. DeviceManager NX Yardım veya Web Image Monitor Yardım.

  • "Tüm Hafızayı Sil" işlemi sırasında kullanılabilecek tek işlem duraklatmadır. "Rasgele Numaralar" seçildiğinde ve üç kere üzerine yazmaya ayarlandığında, "Tüm Hafızayı Sil" işlemi 5 saat 45 dakikaya kadar sürer.

  • "Tüm Hafızayı Sil" işlevi ayrıca makinenin güvenlik ayarlarını da siler, bunun sonrasında, ne yazıcı ne de kullanıcı yöneticisi etkin olacaktır. "Tüm Hafızayı Sil" tamamlandıktan sonra kullanıcıların yazıcı üzerine herhangi bir veri kaydetmeyeceğinden emin olun.