Systeemloginformatie

U kunt de volgende methodes gebruiken om het systeemlogboek te bekijken:

Meldingen

Oorzaken en oplossingen

add_sess: bad trap addr:<IP-adres>, community:<gemeenschapsnaam>

Het IP-adres (0.0.0.0.) is niet beschikbaar als TRAP het toegangstype van de gemeenschap is. Geef het host-IP-adres voor de TRAP-bestemming op.

add_sess: community<gemeenschapsnaam> already defined.

Deze groepsnaam bestaat al. Gebruik een andere naam.

ANONYMOUS FTP LOGIN FROM <IP-adres>, <wachtwoord>

Er werd een anonieme login uitgevoerd met het wachtwoord <wachtwoord> vanaf het host-<IP-adres>.

Change IP address from DHCP Server.

Het IP-adres wordt gewijzigd als de DHCP-lease wordt vernieuwd. Als u altijd hetzelfde IP-adres wilt toewijzen, moet u een statisch IP-adres instellen op de DHCP-server.

child process exec error! (procesnaam)

De netwerkservice wordt niet gestart. Schakel de printer uit en vervolgens weer in. Als dat niet helpt, dient u contact op te nemen met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

Connected DHCP Server (<DHCP-serveradres>).

Het IP-adres werd goed ontvangen van de DHCP-server.

connection from <IP-adres>

Ingelogd vanaf het host-<IP-adres>

Huidige snelheid interface: xxxMbps

De snelheid van het netwerk (10 Mbps of 100 Mbps)

Current IP address <huidig IP-adres>

Het IP-adres <huidig IP-adres> werd ontvangen van de DHCP-server.

DHCP lease time expired.

De DHCP-leasetijd is verlopen. De printer probeert de DHCP-server opnieuw te vinden. Het IP-adres dat tot nu toe werd gebruikt, wordt nu ongeldig.

DHCP server not found.

De DHCP-server kon niet gevonden worden. Kijk na of de DHCP-server op het netwerk actief is.

dhcpcd start.

Een dhcpcd (DHCP client server) is gestart.

Dupliceer IP=<IP-adres>(van<MAC-adres>).

Hetzelfde IP-adres werd al gebruikt. Elk IP-adres moet uniek zijn. Controleer het adres van het apparaat dat is aangeduid in <MAC-adres>.

exiting

De lpd-service is beƫindigd en het systeem sluit het proces af.

httpd start.

De httpd-service is gestart.

inetd start.

De inetd-service is gestart.

<interface> started with IP: <IP-adres>

<IP-adres> werd ingesteld voor <Interface> en <Interface> is gestart.

< Interface >: Subnet overlap.

Het Subnet van Netmask en het IP-adres dat u hebt geprobeerd in te stellen voor <Interface> overlappen het subnet van een andere interface. Stel Subnet zo in, dat het niet overlapt met een andere interface.

IPP cancel-job: permission denied.

De printer kon de naam van een gebruiker die een taak probeerde te annuleren niet verifiƫren.

ipp disable.

Het afdrukken met ipp is uitgeschakeld.

ipp enable.

Het afdrukken met ipp is ingeschakeld.

LeaseTime=<leasetijd>(sec), RenewTime=<vernieuwingstijd>(sec).

De leaseperiode voor de bron die werd ontvangen van de DHCP-server is <leaseperiode> in seconden. De vernieuwingstijd is ook <vernieuwingstijd> in seconden.

multid start.

De gegevensverzendingsdienst voor multiprotocollen is opgestart.

Name registration failed. name=<NetBIOS-naam>

De printer kon de naam van NetBIOS niet registreren.

Name registration success in Broadcast name=<NetBIOS-naam>

De NetBIOS-naam werd met succes geregistreerd vanaf een broadcast.

Name registration success. WINS Server=<WINS-serveradres> NetBIOS Name=<NetBIOS-naam>

De NetBIOS-naam werd met succes geregistreerd op de WINS-server.

nbtd start.

De nbtd (NetBIOS over TCP/IP Daemon) is gestart. (Alleen beschikbaar in DHCP-modus)

permission denied.

De taakannulering werd als onbevoegd beoordeeld nadat de gebruikersnaam en het hostadres werden gecontroleerd (behalve voor ROOT-verificatie).

phy release file open failed.

Er is een vervangende netwerkinterfacemodule vereist. Neem contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

Print sessions full

Kan de afdruksessie niet aanvaarden.

Required computer name (<Computernaam>) is duplicated name.

Dezelfde computernaam werd op het netwerk gedetecteerd. De starttaak bepaalt de computernaam door die toe te voegen aan het voorvoegsel (0,1....). Configureer een nieuwe computernaam die uniek is.

geherstart.

LPD is gestart.

session<gemeenschapsnaam> not defined.

De gevraagde groepsnaam is niet gedefinieerd.

shutdown signal received. network service rebooting...

De netwerkservice wordt opnieuw opgestart.

Snmp over ip is ready.

Communicatie over TCP/IP via SNMP is beschikbaar.

snmpd start.

De SNMP-service is gestart.

gestart.

De rechtstreekse afdrukservice is gestart.

WINS name registration: No response to server (WINS server address)

Er is geen reactie van de server tijdens de gegevensregistratie.

Controleer of het WINS-serveradres correct is en of de WINS-server goed werkt.

WINS wrong scopeID

Het bereik-ID is fout. Geef het juiste bereik-ID op.