De printer is uitgerust met een SNMP-agent (Simple Network Management Protocol) die onder UDP op de Ethernet-interface werkt. Met de SNMP-manager kunt u informatie verkrijgen over de printer.

De standaardgemeenschapsnamen zijn "public" en "admin". Via deze communitynamen kunt u MIB-informatie ophalen.

Belangrijk

• Als u de communitynaam van het apparaat wijzigt, zal de communitynaam van de aangesloten computer overeenkomstig worden gewijzigd.

Ondersteunde MIB's

• MIB-II

• PrinterMIB

• HostResourceMIB

• RicohPrivateMIB