De verbinding bevestigen

In dit onderdeel worden aanwijzingen gegeven om de printer en de computer met elkaar te verbinden, om de printer te configureren en om de software te installeren.

Als de printer gebruikt wordt in een netwerkomgeving.

• Configureer het netwerk via het bedieningspaneel van het apparaat.

Raadpleeg de printerhandleiding voor meer informatie.

Raadpleeg de printerhandleiding voor meer informatie over verbinding maken via Ethernet.

• Installeer een printerstuurprogramma.

Raadpleeg de printerhandleiding voor meer informatie.

Als de printer aangesloten wordt via een USB-kabel.

• Sluit het apparaat aan op de computer met een USB-kabel.

Raadpleeg de printerhandleiding voor meer informatie over verbinding maken via USB.

• Installeer een printerstuurprogramma.

Raadpleeg de printerhandleiding voor meer informatie.