Het apparaat uitzetten

VOORZICHTIG

• Wanneer u de stekker uit het stopcontact haalt, trek dan aan de stekker, niet aan het snoer. Als u aan het snoer trekt, kunt u het netsnoer beschadigen. Het gebruik van beschadigde netsnoeren kan resulteren in brand of een elektrische schok.

Belangrijk

• Wanneer u het apparaat hebt uitgeschakeld, wacht u enkele seconden voordat u het apparaat weer inschakelt.

• Schakel de hoofdschakelaar uit en zorg ervoor dat het indicatielampje Aan/uit niet meer brandt voordat u de stekker uit het stopcontact haalt. Als u dit niet doet, kan het geheugen beschadigd raken, met een storing als gevolg.

• Zet het apparaat niet uit als het apparaat bezig is met een bewerking. Het geheugen kan hierdoor beschadigd raken, met een storing als gevolg.

• Houd de hoofdstroomschakelaar niet naar beneden geduwd als de stroom uitgeschakeld wordt. Als u dit wel doet, wordt het apparaat geforceerd uitgeschakeld. Dit kan het geheugen beschadigen en storingen veroorzaken.

1Druk op de hoofdstroomschakelaar.

Het indicatielampje Aan/uit gaat uit.

Opmerking

• Als u de hoofdstroomschakelaar uitzet als u de faxfunctie gebruikt, kunnen fax- en afdruktaken die in de wacht staan, worden geannuleerd en kunnen binnenkomende faxdocumenten niet worden ontvangen. Als u deze schakelaar om de een of andere reden uit moet zetten, moet u ervoor zorgen dat 100% wordt getoond als beschikbaar geheugen op het scherm voordat u de hoofdschakelaar uitzet of het netsnoer verwijdert.