Het [Kopieerapparaat]-scherm

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Gebruiksstatus of mededelingen

Geeft de kopieerapparaatstatus en meldingen weer.

2. [100%]

Druk op deze knop om de instelling verkleinen of vergroten te annuleren.

3. [R/E]

Druk op deze knop om afbeeldingen te verkleinen of vergroten door de keuze van een vooraf ingestelde verhouding.

4. [Auto R/E]

Druk op deze knop om de functie 'Automatisch vergroten/verkleinen' te gebruiken.

5. Aantal kopieën

Toont het aantal ingestelde sets kopieën die moeten worden gemaakt. U kunt dit wijzigen met de cijfertoetsen.