Het apparaat aanzetten

Belangrijk

• Zet de hoofdstroomschakelaar niet direct uit nadat u deze heeft aangezet. De harde schijf of het geheugen kan hierdoor beschadigd raken, met een storing als gevolg.

1Zorg ervoor dat de stekker van het netsnoer stevig in het stopcontact zit.

2Druk op de hoofdstroomschakelaar.

Het indicatielampje Aan/uit gaat branden.

Afbeelding van voorkant apparaat

Opmerking

• Nadat u de hoofdstroomschakelaar heeft aangezet, verschijnt er mogelijk een scherm dat aangeeft dat het apparaat bezig is met initialiseren. Schakel de printer tijdens dit proces niet uit. Initialiseren duurt ongeveer drie minuten.

Voor informatie over het uitschakelen van het apparaat, zie Het apparaat aan-/uitzetten.