Overzicht van alle apparaatonderdelen

VOORZICHTIG

• De ventilatieopeningen van het apparaat mogen niet geblokkeerd zijn. Als dit toch gebeurt, bestaat er kans op brand als gevolg van oververhitte interne elementen.

Buitenkant: vooraanzicht

Afbeelding van hoofdeenheid met opsomming van onderdelen

1. ADF

Laat de ADF zakken over de originelen die op de glasplaat liggen.

Als u een stapel originelen in de ADF plaatst, zal de AFD automatisch de originelen één voor één invoeren.

2. ADF-klep

Open deze klep om originelen die zijn vastgelopen in de ADF te verwijderen.

3. ADF-invoerlade

Plaats hier stapeltjes originelen.

4. ADF-ladeverlengstuk

Trek deze uit als u papier in de invoerlade voor de ADF plaatst dat groter dan A4 is.

5. Glasplaat

Plaats originelen hier met de bedrukte zijde naar beneden.

6. Afdekklep van de glasplaat

Open deze klep om originelen op de glasplaat te plaatsen.

7. ADF-uitvoerlade

Originelen die gescand zijn met de ADF worden hier uitgevoerd.

8. ADF-papierstopper

Trek de papierstopper uit om te voorkomen dat de originelen eraf vallen.

9. Bedieningspaneel

Zie Namen en functies van het bedieningspaneel.

10. Standaardlade

Gekopieerd of afgedrukt papier en faxberichten worden hier afgeleverd.

11. Mediasleuf

Hiermee kunt u een USB-flashgeheugen op het apparaat aansluiten.

12. Ventilatiegaten

De ventilatiegaten zorgen ervoor dat het apparaat niet overhit raakt.

13. Openingsknop voorpaneel

Druk op deze knop om het voorpaneel te openen.

14. Voorpaneel

Open deze om toegang tot de binnenkant van het apparaat te krijgen en vastgelopen papier te verwijderen.

U kunt via deze opening de tonercartridge en de drumeenheid vervangen.

15. Onderste papierlade (optie)

Hier plaatst u het papier in.

16. Lade 1

Hier plaatst u het papier in.

17. Hoofdstroomschakelaar

Om het apparaat te kunnen gebruiken, moet de hoofdstroomschakelaar ingeschakeld zijn. Indien de schakelaar uitgeschakeld is, zet u deze aan.

18. Openingshendel handinvoer

Druk op deze hendel om de handinvoer te openen.

19. Verlengstuk

Trek aan de papierstopper om te voorkomen dat het papier eraf valt.

20. Handinvoer

Hiermee kunt u dik papier, OHP-transparanten, enveloppen en etiketten (klevende etiketten) kopiëren of erop afdrukken.

21. Verlengstuk voor de handinvoer

Trek dit verlengstuk uit als u vellen van A4Staand, 81/2 × 11Staand of groter in de handinvoer plaatst.

22. Papiergeleiders

Als u papier in de handinvoer plaatst, zorg er dan voor dat de papiergeleiders tegen het papier aan staan.

Buitenkant: achteraanzicht

Afbeelding van hoofdeenheid met opsomming van onderdelen

1. Ventilatiegaten

De ventilatiegaten zorgen ervoor dat het apparaat niet overhit raakt.

2. Voeding

Sluit hier het netsnoer van het apparaat op aan. Steek het andere uiteinde in een stopcontact.

3. Openingshendel achterklep

Trek aan deze hendel om de achterklep te openen.

4. Achterklep

Open deze om toegang tot de binnenkant van het apparaat te krijgen en vastgelopen papier te verwijderen.

Open het apparaat hier wanneer u de fuseereenheid vervangt.

5. Externe telefoonaansluiting

Deze poort dient voor het aansluiten van een externe telefoon.

6. Telefoonlijningang

Deze poort dient voor het aansluiten van een telefoonlijn.

7. USB 2.0 [Type B]-poort

Sluit het apparaat met behulp van een USB-kabel aan op de computer.

8. Beveiligingspunt

Sluit hier een veiligheidskabel aan om diefstal te voorkomen.

9. Ethernetpoort

Gebruik een netwerkinterfacekabel om het apparaat op een netwerk aan te sluiten.

10. Ingang

De optionele draadloze LAN-interface kan hierop worden aangesloten.

Binnenkant: vooraanzicht

Afbeelding van de binnenkant van de eenheid met genummerde onderdelen

1. Tonercartridge

Trek de tonercartridge eruit en verwijder het vastgelopen papier.

Er worden berichten op het scherm weergegeven als de tonercartridge moet worden vervangen of als een nieuwe moet worden voorbereid.

Voor informatie over de berichten die op het scherm worden weergegeven als er verbruiksartikelen vervangen dienen te worden, raadpleegt u Onderhoud en specificaties.

Opmerking

• Als u vastgelopen papier verwijdert, trek de tonercartridgde er dan met de drumeenheid uit. Als u alleen de tonercartridge wilt verwijderen, trek de hendel aan de rechterkant van de tonercartridge dan omlaag en trek de tonercartridge eruit.

2. Drumeenheid

Er worden berichten op het scherm weergegeven als de drumeenheid moet worden vervangen of als een nieuwe moet worden voorbereid.

Voor informatie over de berichten die op het scherm worden weergegeven als er verbruiksartikelen vervangen dienen te worden, raadpleegt u Onderhoud en specificaties.

Binnenkant: achteraanzicht

Afbeelding van de binnenkant van de eenheid met genummerde onderdelen

1. Fuseereenheid

Trek de fuseereenheid eruit en verwijder het vastgelopen papier.

Er worden berichten op het scherm weergegeven als de fuseereenheid moet worden vervangen of als een nieuwe moet worden voorbereid.

Voor informatie over de berichten die op het scherm worden weergegeven als er verbruiksartikelen vervangen dienen te worden, raadpleegt u Onderhoud en specificaties.

De fuseereenheid is inbegrepen in de Onderhoudskit.