Handleidingen voor dit apparaat

VorigeVolgende

Lees deze handleiding aandachtig door voor u dit apparaat in gebruik neemt.

Raadpleeg de handleidingen die relevant zijn voor de handelingen die u met het apparaat wilt uitvoeren.

Belangrijk

• De media zijn afhankelijk van de handleiding.

• Adobe ® Acrobat® Reader®/Adobe Reader moeten geïnstalleerd zijn om de handleidingen als pdf-bestand te kunnen bekijken.

• Er moet een internetbrowser op uw computer zijn geïnstalleerd om de html-handleidingen te kunnen bekijken.

Gebruikershandleiding

Hieronder wordt voor elke gebruikershandleiding een samenvatting gegeven over het basisgebruik van dit apparaat, veelgebruikte functies, problemen oplossen als er een foutbericht verschijnt, enz.

Lees dit eerst

Lees voordat u het apparaat gebruikt het gedeelte Veiligheidsinformatie van deze handleiding. Hierin staan de regels en overeenstemming met milieuwetten.

Verkorte Installatiehandleiding

Bevat instructies over het uitpakken van het apparaat tot de aansluiting van het apparaat op een computer.

Starthandleiding voor fax

Deze handleiding beschrijft de initiële instellingsprocedure van de faxfunctie.

Snel aan de slag

Deze handleiding beschrijft voorbereidingen voor het gebruik van het apparaat, de bedrijfsinstructies en de tekeninvoermethodes.

Papierspecificaties en papier bijvullen

Deze handleiding beschrijft hoe u originelen en papier moet plaatsen en het beschrijft tevens de bijbehorende papierspecificaties.

Onderhoud en specificaties

Deze handleiding beschrijft hoe u verbruiksartikelen kunt vervangen en het apparaat kunt installeren en schoonmaken. De specificaties van de hoofdeenheid en de opties komen tevens aan de orde in dit hoofdstuk.

Eenvoudig zoeken

U kunt naar een omschrijving zoeken op wat u wilt doen. Bovendien worden de onderscheidende functies van dit apparaat uitgelegd.

Problemen oplossen

Bevat tips voor het oplossen van veelvoorkomende gebruiksproblemen.

Kopiëren

Deze handleiding beschrijft de functies en bewerkingen van het kopieerapparaat. Raadpleeg deze handleiding ook voor uitleg over het opgeven van instellingen voor originelen.

Fax

Deze handleiding beschrijft de functies en bewerkingen van het faxapparaat.

Afdrukken

Deze handleiding beschrijft hoe u met het printerstuurprogramma kunt afdrukken. De beschikbare functies voor afdrukken worden ook behandeld.

Scannen

Deze handleiding beschrijft hoe u papieren documenten met dit apparaat kunt scannen en hoe u het gescande document naar een computer kunt sturen en opslaan.

Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen

Deze handleiding geeft uitleg over hoe u het apparaat op een netwerk kunt aansluiten en hoe u het apparaat in een netwerkomgeving configureert en bedient. Hier wordt ook uitgelegd hoe u de Gebruikersinst. wijzigt en informatie in het Adresboek registreert.

PostScript 3

Deze handleiding bevat uitleg over het instellen en gebruiken van PostScript® 3TM.

Veiligheidshandleiding

Deze handleiding is bedoeld voor de beheerders van het apparaat. Hierin worden beveiligingsfuncties, die de beheerders kunnen gebruiken om geknoei met gegevens of onbevoegd gebruik van het apparaat te voorkomen, uitvoerig uitgelegd. Voor een verhoogde beveiliging adviseren wij u eerst de volgende instellingen te maken:

• Installeer het Apparaatcertificaat.

• Schakel SSL-codering (Secure Sockets Layer) in.

• Wijzig de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder met Web Image Monitor.

Voor meer informatie, zie de Veiligheidshandleiding.

Zorg ervoor dat u deze handleiding leest wanneer u de geavanceerde beveiligingsfuncties of gebruikers- en beheerdersverificatie instelt.

Installatiehandleiding stuurprogramma

Deze handleiding beschrijft hoe u elk stuurprogramma kunt installeren en kunt configureren. De handleiding staat op de cd-rom met stuurprogramma's.

Opmerking

• De Installatiehandleiding stuurprogramma en de HTML-handleidingen zijn beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands en Russisch.

VorigeVolgende