Üstbilgiyi atla
 

Kullanıcı Rehberi

Önce Bunu Okuyun
Bu Makineyle Yapabilecekleriniz

Ne yapmak istediğinizi belirterek bir açıklama araması yapabilirsiniz.

Başlarken

Bu bölüm, bu makineyi kullanmaya nasıl başlanacağını anlatmaktadır.

Fotokopi

Bu bölümde sık kullanılan fotokopi işlevleri ve işlemleri açıklanmaktadır. Bu bölümde bulunmayan bilgiler için, web sitemizde yer alan Copy/ Document Server kısmına bakınız.

Faks

Bu bölümde sık kullanılan faks işlevleri ve işlemleri açıklanmaktadır. Bu bölümde bulunmayan bilgiler için, web sitemizde yer alan Fax kısmına bakınız.

Yazdırma

Bu bölümde sık kullanılan yazıcı işlevleri ve işlemleri açıklanmaktadır. Bu bölümde bulunmayan bilgiler için, web sitemizde yer alan Print kısmına bakınız.

Tarama

Bu bölümde sık kullanılan tarayıcı işlevleri ve işlemleri açıklanmaktadır. Bu bölümde bulunmayan bilgiler için, web sitemizde yer alan Scan kısmına bakınız.

Doküman Sunucusu

Bu bölümde sık kullanılan Doküman Sunucusu işlevleri ve işlemleri açıklanmaktadır. Bu bölümde bulunmayan bilgiler için, web sitemizde yer alan Copy/ Document Server kısmına bakınız.

Web Image Monitor

Bu bölümde sık kullanılan Web Image Monitor işlevleri ve işlemleri açıklanmaktadır. Bu bölümde bulunmayan bilgiler için, web sitemizde yer alan Connecting the Machine/ System Settings kısmına ya da Web Image Monitor Yardım'a bakınız.

Kağıt ve Toner Ekleme

Bu bölümde, kağıt kasetine nasıl kağıt yükleneceği ve önerilen kağıt boyutları ve tipleri anlatılmaktadır.

Sorun Giderme

Bu bölümde, temel sorun giderme prosedürleri açıklanmaktadır.

Makine Bilgileri

Bu bölümde çevresel önlemler ve yönetmelikler açıklanmaktadır.