Hoppa över rubrik
 

Grundinstruktioner

Du kopierar original genom att placera dem på originalglaset eller i dokumentmataren.

På originalglaset lägger du på den första sidan som ska kopieras först. I dokumentmataren lägger du i originalen så att den första sidan ligger överst.

Ikon för Region A(främst Europa)

För mer information om hur du placerar original på originalglaset, se Placera original på originalglasetIkon för Region A(huvudsakligen Europa).

ikon, region B (främst Nordamerika)

För mer information om hur du placerar original på originalglaset, se Placera original på originalglaset Ikon för Region B(huvudsakligen Nordamerika).

För mer information om hur du placerar originalet i den automatiska dokumentmataren (ADF), se Placera original i den automatiska dokumentmataren.

För att kopiera på papper annat än vanligt papper, ange papperstyp i Användarverktyg enligt vilken vikt det papper du använder har. För mer information, se handboken Ansluta maskinen/Systeminställningar.

1Visa startskärmen för kopiering.

  • Om du använder standardkontrollpanelen

    Tryck på [Startsida] längst upp till vänster på kontrollpanelen och tryck sedan på ikonen [Kopiator] på skärmbilden [Startsida].

    Bild av tangenten Startsida

  • Om du använder den smarta kontrollpanelen

    Tryck på tangenten [Startsida] överst till vänster på kontrollpanelen. Svep skärmen åt vänster och tryck sedan på ikonen [Kopiator] på 4:e startskärmen.

2Kontrollera att inga föregående inställningar är kvar.

Om tidigare inställningar ligger kvar trycker du på [Återställ].

3Placera originalen.

4Gör önskade inställningar.

5Ange antalet kopior med siffertangenterna.

Max kopieantal som kan anges är 999.

6Tryck på [Start].

När du lägger original på originalglaset trycker du på [Skarp] när originalen har lästs in. När du använder vissa funktioner som Buntläge måste du kanske trycka på knappen [Skarp] när du lägger original i dokumentmataren. Följ instruktionerna som visas på skärmen.

7När du har kopierat färdigt trycker du på [Återställ] så att alla inställningar återställs.