Visa inte mottagare och avsändare i rapporter och listor

Maskinadministratören kan ange detta.

I [Faxinställningar] kan du ange om mottagar- och avsändarnamn ska visas eller inte genom att ställa in "Omkopplare 04, Bit Nr. 4" och "Omkopplare 04, Bit Nr. 5" i [Parameterinställning] under [Initialinställningar]. Konfigurering av denna inställning hjälper till att förhindra informationsläckage eftersom obehöriga användare inte kan läsa mottagar- och avsändarnamn på både avsändar- och mottagarsidan.

För mer information, se Fax

Användarinst. för lagrad mott.fil

Filadministratören kan ange detta.

I [Faxfunktioner] kan du ange vilka användare som kan hantera faxfiler på hårddisken genom att ställa in [Användarinst. för lagrad mott.fil] till [På] under [Mottagarinställningar]. För åtkomst till maskinen via nätverket måste användarna ange sina användarkoder eller användarnamn och lösenord. Endast behöriga användare kan hantera faxfiler som är lagrade på hårddisken.

För mer information, se Fax

Skriva ut journalen

När användarautentisering har angivits skrivs inte journalen ut för att på så sätt förhindra att personlig information i överföringshistoriken skrivs ut automatiskt. Om fler än 200 överföringar har utförts skrivs dessutom överföringar i journalen över varje gång en ytterligare överföring utförs.

Gör följande för att förhindra överskrivning av överföringshistoriken:

• På menyn Initialinställningar under Faxinställningar anger du "Switch 03, Bit 7" i [Parameterinställning] för att automatiskt skriva ut journalen.

• På menyn Initialinställningar under Faxinställningar anger du "Switch 21, Bit 4" i [Parameterinställning] för att skicka journalen med e-post.

För mer information, se Fax