Ange användarcertifikat

Förbered varje användarcertifikat i förväg.

1Logga in som användaradministratör från Web Image Monitor.

2Peka på [Enhetshantering] och klicka sedan på [Adressbok].

3Välj den användare som certifikatet ska att installeras för.

4Klicka på [Detaljerad inmatning] och klicka sedan på [Ändra].

Skärmen Byt användare visas.

5Ange användaradressen i fältet "E-postadress" under "E-post".

6Klicka på [Ändra] i "Användarcertifikat".

7Klicka på [Bläddra], välj filen användarcertifikat och klicka sedan på [Öppna].

8Klicka på [OK].

Användarcertifikatet har installerats.

9“Uppdaterar...” visas. Avvakta i 1 eller 2 minuter och klicka sedan på [OK].

Om den föregående skärmbilden inte visas igen när du klickar på [OK], vänta en stund och klicka sedan på uppdateringsknappen i webbläsaren.

10Logga ut.

Obs

• När användarcertifikatet har gått ut kan krypterade meddelanden inte längre skickas. Välj ett certifikat som fortfarande är giltigt.