Typer av utskriftsjobb

Beroende på kombinationen av nivån av autentisering av utskriftsjobb och typ av utskriftsjobb, kan det hända att skrivaren inte fungerar riktigt. Ställ in en lämplig kombination för den miljö du arbetar i.

När användarautentisering har inaktiverats kan alla jobbtyper skrivas ut.

Jobbtyper: Ett utskriftsjobb anges när:

1. [Användarautentisering] är markerad i PCL-skrivardrivrutinen eller i PCL universell drivrutin.

2. [Användarautentisering] och [Med kryptering] är markerade i PCL-mini-drivrutinen*.

* Autentiseringsfunktionen kan inte användas med IA-64-operativsystem.

3. [Användarautentisering] är markerad i PCL-mini-drivrutinen.

4. [Användarautentisering ] är inte markerad i PCL-skrivardrivrutinen eller i PCL-mini-drivrutinen*.

* Autentiseringsfunktionen kan inte användas med IA-64-operativsystem.

5. Användarkoden anges med hjälp av PostScript3-skrivardrivrutin eller PS3 universell drivrutin.

Detta gäller även återskapade/parallellutskrifter med en PCL-drivrutin som inte stöder autentisering.

6. Användarkoden anges inte med hjälp av PostScript3-skrivardrivrutin eller PS3 universell drivrutin. Detta gäller även återskapade/parallellutskrifter med en PCL-drivrutin som inte stöder autentisering.

7. Ett utskriftsjobb eller en PDF-fil skickas från en värddator som inte har en skrivardrivrutin och skrivs ut via LPR. Detta kan även tillämpas vid E-post för utskrift. För mer information om E-post för utskrift, se Fax.

8. En PDF-fil skrivs ut via ftp. Personlig autentisering utförs med hjälp av det användar-ID och lösenord som används för inloggning via ftp. Användar-ID och lösenord krypteras inte.

Autentiseringsnivåer och typer av utskriftsjobb

Utskriftsjobbsautent.: Krypteringskod f drivrutin:Krypteringsgrad

Enkel (Alla): Enkel kryptering

Enkel (alla): DES

Enkel (alla): AES

Hela: Enkel kryptering

Hela: DES

Hela: AES

Utskriftsjobb typ 1

C*1

C*1

C*1

C*1

C*1

C*1

Utskriftsjobb typ 2

C*1

C*1

X*1

C*1

C*1

X*1

Utskriftsjobb typ 3

B

X*1

X*1

B

X*1

X*1

Utskriftsjobb typ 4

X

X

X

X

X

X

Utskriftsjobb typ 5

A

A

A

B

B

B

Utskriftsjobb typ 6

A

A

A

X

X

X

Utskriftsjobb typ 7

A

A

A

X

X

X

Utskriftsjobb typ 8

B

B

B

B

B

B

*1 Utskrift med användarkodsautentisering klassificeras som B.

A: Utskrift kan göras oavsett användarautentisering.

B: Utskrift kan göras om användarautentisering lyckas. Om användarautentiseringen inte lyckas nollställs utskriftsjobbet.

C: Utskrift är möjlig om användarautentiseringen lyckas och "Krypteringskod för drivrutin" till skrivardrivrutinen och maskinen stämmer överens.

X: Utskrift kan inte göras oavsett användarautentisering, utskriftsjobbet nollställs.