Melding van verzendfout per mail versturen

Als een e-mail niet kan worden verzonden wegens een verzendfout, stuurt het apparaat een foutmelding per e-mail naar de afzender. Als een e-mail niet kan worden verzonden met de functie doorsturen of distribueren, wordt de foutmelding per e-mail verzonden naar het betreffende bezorgingsadres.

Als er ook een door de gebruiker geregistreerd e-mailadres of een e-mailadres van de beheerder is, wordt de foutmelding per e-mail naar dat adres verzonden.

Opmerking

• Als een e-mail niet kan worden verzonden wegens een verzendfout, drukt het apparaat een Foutenrapport af.